Proiectele OPTAR au nevoie de sponsorizări

In cei aproape 2 ani de activitate, asociatia noastra a derulat toate proiectele prin munca voluntara a membrilor si sustinatorilor. Mai mult de atat ! Fiecare dintre membrii fondatori a contribuit financiar la cheltuielile ce nu au putut fi acoperite prin munca voluntara.

La inceputul anului, pentru persoanele fizice care au dorit sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit, OPTAR a pus la dispozitie formularele si informatiile necesare pentru aceste proceduri. Banii redirectionati astfel ar urma sa fie virati in conturile asociatiei in perioada urmatoare (octombrie – noiembrie 2012).

Pentru a derula mai multe proiecte intr-un ritm mai alert avem nevoie de fonduri. De aceea am decis sa solicitam ajutorul firmelor (persoane juridice) care doresc sa sustina  4 proiecte pe care noi le consideram importante si pe care le avem in derulare:

– propuneri de modificari ale Codului Rutier in acord cu Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011 – 2020.
– propuneri de modificari legislative pentru imbunatatirea echipamentului din dotarea Politiei Rutiere in acord cu Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011 – 2020.
modificarea standardelor dupa care se realizeaza pistele pentru biciclisti si aleile pentru pietoni prin adaptarea si implementarea standardelor germane.
implementarea unui proiect ce vizeaza destructurarea retelelor de hoti de biciclete. (din motive lesne de inteles, nu se pot oferi mai multe detalii).

Trebuie precizat ca proiectele de mai sus au fost incepute de alte ONG uri si intrerupte in diverse stadii din cauza lipsei de fonduri. OPTAR va continua munca inceputa si va colabora cu aceste ONG uri pentru atingerea obiectivelor propuse.

OPTAR isi asuma aceasta strangere de fonduri. Sumele obtinute vor fi folosite pentru plata serviciilor necesare derularii proiectelor: traduceri, achizitionare echipament, taxe, etc.
Daca vreti sa sustineti aceste proiecte, va rugam sa distribuiti aceste informatii catre firmele cu care colaborati sau la care sunteti angajati. Daca detineti o firma, deja treaba e simpla. Informati-va departamentul de contabilitate ca in limita a 0,3 % din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit, suma oferita ca sponsorizare este deductibila.

Va multumim pentru ca ne sustineti.

Marian Ivan
membru fondator al OPTAR

——————————–

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa militezi pentru drepturile biciclistilor si cele ale pietonilor izgoniti de pe trotuare, te poti inscrie in grupul Facebook.
Daca nu locuiesti in Bucuresti dar vrei sa sustii demersurile biciclistilor si pietonilor bucuresteni, te poti inscrie pe pagina Facebook.
Indiferent de localitatea in care traiesti, daca sustii munca noastra, te poti inscrie ca membru simpatizant al OPTAR. Nu dureaza mai mult de un minut !
Despre realizarile asociatiei noastre sau ale partenerilor nostri poti afla daca te inscrii pe pagina Facebook a OPTAR.

————————————–

Această intrare a fost publicată în Donatii . Pune legătura în semnele de carte.