Soluții ”made in Austria” pentru infrastructura pentru biciclete !

Danemarca și Olanda, țări cu foarte multă experiență în dezvoltarea infrastructurii pentru biciclete, au de ceva timp ”ambasade de ciclism”.
Acum,  Austria, aflată în topul țărilor europene care asigură infrastructură de calitate locuitorilor săi, a pus la dispoziția specialiștilor și autorităților din toată lumea experiența sa.

Platforma “Cycle Competence Austria” este disponibilă și în limba engleză, fiind un portal cu soluții de bună practică ce ar putea fi utilizate de cei care vor să promoveze bicicleta ca un mijloc inteligent de deplasare în cazul congestiilor urbane.

Pentru a promova această facilitate, organizatorii Platformei oferă 25 de călătorii de ”studiu” pentru 25 dintre persoanele care se abonează la serviciul de newsletter.

Pentru că vrem să vedem soluțiile ”made in Austria, noi am facut-o.

 

Marian Ivan
membru fondator al OPTAR

 


Dacă locuieşti în Bucureşti şi vrei să militezi pentru drepturile bicicliştilor şi cele ale pietonilor izgoniţi de pe trotuare, te poţi înscrie în grupul Facebook.

Daca nu locuieşti în Bucureşti dar vrei să susţii demersurile bicicliştilor şi pietonilor bucureşteni, te poţi înscrie pe pagina Facebook.

Indiferent de localitatea în care trăieşti, dacă susţii munca noastră, te poţi înscrie ca membru simpatizant al OPTAR. Nu durează mai mult de un minut !

Despre realizările asociaţiei noastre sau ale partenerilor noştri poţi afla dacă te înscrii pe pagina Facebook a OPTAR