București pe două roți
Editia IV

Sambata 10 Septembrie vă invităm să vizităm împreună Mănăstirea Snagov.
Orar de vizitare

Ora 14:00 (aproximativ) – Mănăstirea Snagov
Pentru cei care vor sa meargă pe bicicletă pe drumuri de ţară, vă invităm să plecăm împreună de la Academia de Poliţie din Băneasa, de la ora 9:00. Putem merge exact pe traseul concursului „Prima Evadare” sau putem alege sa scurtăm unele porţiuni. Am prevazut 3.5 ore (in jur de 50km) pentru această deplasare. Asta înseamnă că trebuie sa ai o pregatire fizică bună şi să ai experienţă pe drumurile off-road! Să ai apă şi câteva sandvişuri ! Ne vom întoarce în Bucureşti pe la 19:30 – 20:30 ! Nu uita nici de bicicletă ! Cameră de rezervă, scule, pompa… E bine sa iei si lumini, în cazul în care întârziem.
Cei care preferă să meargă cu bicicleta pe şosea, se pot întâlni în acelaşi loc, alegându-şi traseul pe care vor să-l urmeze.
Ne vom regrupa în zona mănăstirii între orele 13:30 – 13:45.
Înscrierea este necesară, deoarece programul poate suferi mici ajustări. Programul exact va fi stabilit vineri, 12 august (ora 12:00) şi va fi transmis participanţilor pe adresa de e-mail folosită la înscriere.

Atenţie ! Dacă în perioada 8-10 septembrie se vor înregistra ploi , vizita va fi reprogramată.

Ce trebuie să faci?
– să te înscrii, completând formularul de inscriere.
– nu există taxe de vizitare, dar este bine să ai la tine nişte bani
– să respecţi regulile de conduită în incinta locaşurilor de cult
– să îţi alegi mijlocul de transport. Totuşi, recomandăm folosirea bicicletei, dacă îndepliniţi toate condiţiile legale pentru deplasarea în condiţii de siguranţă pe drumurile publice. De aceea, înscrierile se pot face doar de către persoanele majore. Eventuala înscriere a minorilor se va putea face doar de către un adult, care va purta întrega răspundere pentru participarea acestora.
ATENŢIE ! Deplasarea (din)spre Snagov se face pe răspunderea participanţilor !

Tarife
Mănăstirea Snagov – Chiar dacă vizitarea este gratuită, recomandăm să donaţi o sumă pentru a ajuta întreţinerea unor astfel de monumente
Pentru cei care doresc să închirieze biciclete,  Asociaţia Bate Şaua să Priceapa Iapa oferă un număr limitat de biciclete, la un pret special.