Anunt angajare experti pentru lucrul la Prima Strategie nationala pentru incurajarea mersului pe bicicleta

Pentru implementarea Proiectului „Dezvoltarea parteneriatului dintre ONG-uri si administratie pentru promovarea modalitatilor durabile de transport in interiorul localitatilor” – cod SIPOCA 306/cod MySmis 110839, asociatia OPTAR face selectie pentru ocuparea urmatoarea posturi:

Coordonator activitati – 640 ore; 16 luni

Contabil – 400 ore; 16 luni

Expert cercetare si politici publice – 640 ore; 13 luni

Expert Recrutare & Motivare – 480 ore; 12 luni

Expert dialog civic si Politici Publice – 960 ore; 16 luni

Expert Promovare Politica Publica Alternativa – 240 ore; 6 luni

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un mesaj la adresa strategiebiciclete@gmail.com sau sa foloseasca formularul de contact al site-ului.

Proiectul este finantat in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa (POCA) 2014- 2020, Axa prioritara “Administraţie publica si sistem judiciar eficiente”. Proiectul este implementat in parteneriat de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est (ADR SE) si Asociatia OPTAR – Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1.Formularea si promovarea unei propuneri de politica publica alternativa care incurajeaza mersul pe bicicleta in mediul urban si integrarea principiilor orizontale si a temelor secundare in cadrul interventiilor din acest sector cu accent pe protectia mediului si mobilitatea urbana durabila.

2.Cresterea capacitatii a 2 ONG-uri si a partenerilor sociali care activeaza in domeniul mobilitatii durabile de a formula si promova propuneri alternative la politicile publice initiate de Guvern, prin implementarea de sesiuni de instruire a 160 persoane, reprezentanti ai ONG-urilor si partenerilor sociali implicati in proiect.

3.Dezvoltarea parteneriatului dintre ONG-uri si administratie pentru promovarea modalitatilor durabile de transport in mediul urban prin organizarea de mese rotunde si dezbateri in vederea formularii de propuneri de politica publica alternativa la politicile initiate de Guvern.

4.Imbunatatirea nivelului de constientizare a avantajelor utilizarii mersului pe bicicleta si cresterea gradului de educatie in domeniul dezvoltarii durabile a persoanelor din grupul tinta al proiectului. Principalul rezultat al proiectului consta in imbunatatirea capacitatii ONG-urilor si partenerilor sociali de a se implica în formularea si promovarea de propuneri alternative la politicile publice initiate de Guvern.

Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni, intre 11.07.2018 – 31.10.2019.

Această intrare a fost publicată în Proiecte . Pune legătura în semnele de carte.